KIINKO – Tieto taidoksi ja toiminnaksi

Kiinkon LKV-verkkokurssi

LKV-verkkokurssi antaa valmiuksia virallisen kiinteistönvälittäjäkokeen (LKV-pätevyys) läpäisemiseen tukemalla osallistujan omaehtoista opiskelua.

Opiskelu koostuu 3- n. 60 min pitkistä videotallenteista (yhteensä n. 18 tuntia).  Videotallenteet koostuvat asiantuntijoiden juridiikkaluennoista. Luennoitsijat ohjaavat luentojen yhteydessä merkitsemään (“laputtamaan”) lakikirjaa oikeista kohdista. Videotallenteita voi katsoa missä ja milloin vain sekä missä järjestyksessä tahansa.

Lisätietoja LKV-verkkokurssista

Tilaaminen ja maksaminen

Saat verkkokurssin heti käyttöösi, kun maksat sen luottokortti- tai pankkimaksuna. Siirry verkkokauppaamme maksamaan tästä.  Jos haluat maksaa verkkokurssin laskulla, lähetä tilaus täyttämällä ilmoittautumislomake. Käsiteltyämme tilauksesi, toimitamme sinulle sähköpostitse aktivointitunnuksen ja ohjeet verkkokurssin käyttöönottoon.

Kirjautuminen

Jos olet jo ostanut verkkokurssin, niin pääset kirjautumaan sisään alla tämän linkin kautta.

Kiinko – Paras omalla tontillaan

Kiinteistöalan Koulutuskeskus Oy ja Kiinteistöalan Koulutussäätiö tarjoavat lisä- ja täydennyskoulutusta  sekä ammattitutkintoja kiinteistöalan ammateissa toimiville ja alalle hakeutuville. Koulutuskeskus tarjoaa ajankohtaiskoulutuspalveluja, ja Koulutussäätiö järjestää tutkinto- ja pätevöittämistavoitteista koulutusta alan ammattilaisille. Kiinko tarjoaa myös konsultointipalveluja ja räätälöityä yritys koulutusta sekä harjoittaa alan tutkimustoimintaa.

KAUPPA